Esteettiset hoidot

Kestävää kauneutta ammattitaidolla

PRX-T33 esteettinen hoito
Veera Niskanen esteettiset hoidot ammattitaidolla
Täyteaineen poisto

Esteettiset hoidot

ammattitaidolla ja vastuullisesti

  • botuliinihoidot, myös lääketieteelliset hoidot narskutteluun ja liikahikoiluun
  • täyteainehoidot
  • täyteaineiden poisto
  • Profhilo
  • Radiesse
  • PRX-T33

Esteettinen konsultaatio

Kiinnostavatko sinua esteettiset pistoshoidot, mutta et tiedä mikä sopisi sinulle, tai hoitojen turvallisuus mietityttää? Haluaisitko tietää hoitomahdollisuuksista iän tuomiin muutoksiin kasvoilla, tai kuinka ehkäistä ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä? Onko sinulla jokin alue kasvoissasi, jota haluaisit muokata – tai korostaa? Tule esteettiseen konsultaatioon! Konsultaatiokäynnillä kerron sinulle eri hoitovaihtoehdoista ja saat ammattimaisen mielipiteen kokonaistilanteestasi.
Minulla on usean vuoden kokemus esteettisenä lääkärinä toimimisesta. Kouluttaudun jatkuvasti sekä Suomessa että ulkomailla. Trendien seuraamisen sijaan keskityn luomaan luonnollisia muodonmuutoksia käyttäen ainoastaan laadukkaita, CE-merkittyjä tuotteita, ja yhdistelemällä eri hoitomenetelmiä parhaan ja kestävän hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Konsultaatiokäynnillä kerron sinulle eri hoitovaihtoehdoista ja saat ammattimaisen mielipiteen kokonaistilanteestasi.

Täyteainehoidot​

Hyaluronihappoa sisältävillä täyteaineilla voidaan muokata luonnollisesti kasvonpiirteitä. Huulten täyteläisyyden lisäksi täyteaineilla saadaan luotua symmetriaa ja sopusuhtaisuutta, korostettua kasvojen linjoja ja häivytettyä ikäjuonteita. Kudosten ikääntyessä hyaluronihapolla voidaan täyttää ja tukea omia kasvonpiirteitäsi nuorekkaamman ja virkeämmän ilmeen aikaansaamiseksi. Hyaluronihappotäyteaineita voidaan käyttää myös ihon tehokosteutukseen. Tällöin aine viedään neulalla ihon pintakerrokseen, jolloin puhutaan ns. skin booster – hoidosta.

Suosittelen konsultaatiokäynnillä juuri sinulle sopivaa hoitokokonaisuutta – usein paras tulos saadaan yhdistelemällä syvien ja pinnallisempien kudosten muotoilua. Hoidossa käytetty täyteaine valitaan aina tarpeittesi mukaan. Modernit täyteaineet sulautuvat omaan kudokseen tasaisesti ja antavat tukea ja kosteutusta halutulle alueelle. Hoitojen yhteydessä voidaan käyttää paikallispuudutusta, ja lähes kaikki käyttämäni täyteaineet sisältävät myös puudutusaine lidokaiinia.

Käytän hoidoissa ainoastaan laadukkaita, EU:n alueella valmistettuja Juvédermin ja Teoxanen täyteaineita. Tulokset ovat ennustettavia ja pitkään pysyviä, hoidetusta alueesta ja käytetystä aineesta riippuen 6-24 kk. Omaan usean vuoden kokemuksen täyteainehoidoista, ja kouluttaudun jatkuvasti.

 

Täyteainehoidon jälkeen alueella voi esiintyä turvotusta ja mustelmia. Tutustuthan myös jälkihoito-ohjeisiin ja ilmoitat mielellään ajanvarauksen yhteydessä mahdollisista verenvuototaipumusta lisäävistä lääkkeistä kuten varfariini (Marevan), aspiriini sekä muut tulehduskipulääkkeet ja omega-3 rasvahapot. Täyteainehoitoja ei tehdä raskaana oleville tai imettäville äideille.

Lue jälkihoito-ohjeet tästä dokumentista (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Botuliini

Botuliinitoksiini on aine, jolla voidaan rentouttaa ihon alla olevia lihaksia. Sillä saadaan esimerkiksi lievennettyä kasvojen ilmeryppyjä, tai muokattua epäsymmetristä / poikkeavaa hymyä. Botuliini pistetään hoidettavaan lihakseen ohuella neulalla. Botuliinihoitoja saa Suomessa tehdä vain hoitoihin koulutettu lääkäri tai kokenut esteettinen sairaanhoitaja lääkärin välittömässä valvonnassa.

Esteettisten botuliinihoitojen lisäksi teen lääketieteellisiä botuliinihoitoja narskuttelun eli bruksismin hoitoon tarvittaessa yhteistyössä hoitavan hammaslääkärin kanssa, sekä hoidon liikahikoilua esim. kainaloiden tai kämmenten alueella. Botuliinilla voidaan myös hoitaa neurologin toteamaa kroonista migreeniä. Lääketieteellisissä hoidoissa kirjoitan vastaanottokäynnin (etänä tai läsnä) yhteydessä reseptin botuliinista, joka haetaan ennen pistoskäyntiä apteekista.

Hoidon vaikutus alkaa näkyä 2-7 päivän sisällä ja täysi teho saavutetaan 14 päivän kuluttua. Vaikutus kestää yksilöllisesti noin 3-6 kk riippuen mm. hoidettavasta alueesta, käytetystä botuliinivalmisteesta ja aineenvaihdunnasta. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen kesto voi lyhyempi kuin sarjahoidossa.

Pistoalue voi punoittaa ja olla turvonnut hetken aikaa, ja mustelmien ilmestyminen on mahdollista hoidon jälkeen. Tutustuthan myös jälkihoito-ohjeisiin. Botuliinihoitoja ei tehdä raskaana oleville tai imettäville äideille.

Lue botuliini-hoidon jälkihoito-ohjeet tästä dokumentista (linkki aukeaa uuteen välilehteen). 

Profhilo

Profhilo on uudenlaiseen teknologiaan perustuva ihon nuorennus- ja kosteutushoito. Sen teho perustuu markkinoiden korkeimpaan hyaluronihappopitoisuuteen, 64 mg/2ml. Profhilo levittyy ihon alla tasaisesti erityisen rakenteensa ansiosta ja kosteuttaa, kiinteyttää, ja tasoittaa ihoa. Hoito on nopea, ja hellävarainen pistostekniikka takaa pikaisen paranemisen. Hoitoalue voi olla hetken aikaa koholla heti pistoksen jälkeen, tämä tasoittuu nopeasti, ja hoidossa voit käydä vaikka lounastunnilla.

Hoito voidaan tehdä sekä kasvoille että kaulan alueelle, tai esimerkiksi kämmenselkiin. Profhilo body – hoidolla voidaan hoitaa vartalon ihon ongelmakohtia. Profhilo-hoidon jälkeen ihon laatu paranee, iho on syväkosteutettu, ja kiinteyttävä sekä juonteita silottava vaikutus kestää pitkään hoidon jälkeen. Hoito sopii hyvin eri ikäisille.

Paras hoitotulos saavutetaan 2-3 hoitokerralla kuukauden välein, jonka jälkeen hoitotulosta ylläpidetään 4-12 kk välein. Tutustuthan myös jälkihoito-ohjeisiin ja ilmoitat mielellään ajanvarauksen yhteydessä mahdollisista verenvuototaipumusta lisäävistä lääkkeistä kuten varfariini (Marevan), aspiriini sekä muut tulehduskipulääkkeet ja omega-3 rasvahapot. Profhilo-hoitoja ei tehdä raskaana oleville tai imettäville äideille.

Lue jälkihoito-ohjeet tästä dokumentista (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

PRX-T33

PRX-T33 on markkinoiden ensimmäinen tutkitusti tehokas neulaton ihoa uudistava ja kiinteyttävä hoito. Sen patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Hoidon teho perustuu trikloorietikkahapon, vetyperoksidin ja Kojic-hapon yhdistelmään. Hoito ei aiheuta ihon kuoriutumista tai punoitusta, eikä herkistä ihoa auringonvalolle. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisia. Hoito on kivuton ja nopea.

Hoidon aiheita ovat mm. rypyt ja juonteet, kuiva ja veltostunut iho, pigmenttimuutokset, epäpuhdas ja pintakuiva iho, akne- ja venytysarvet ja laajentuneet ihohuokoset. PRX-T33 sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäiselle iholle. PRX-T33 toimii erinomaisesti myös muiden esteettisen hoitojen kuten botuliinin, täyteainehoitojen, Profhilon tai Radiessen esihoitona ja se voidaan tehdä samalla hoitokerralla. Kasvojen ja kaulan lisäksi hoito sopii erinomaisesti dekolté-alueelle.

Kertahoitona PRX-T33 toimii ihoa kirkastavana ”prinsessahoitona” vaikkapa ennen juhlia tai kuvauksia. Paras hoitotulos saavutetaan 3-6 kerran sarjahoidolla, ja ylläpidolla 4-12 kk välein. Hoidon hintaan kuuluvat tehoa lisäävät kotihoitotuotteet.

Täyteaineen poisto

Hyaluronihaposta koostuvia täyteaineita voidaan tarvittaessa poistaa hyaluronidaasi-entsyymillä, joka on Suomessa saatavilla erityislupavalmisteena. Kyseessä on aina lääkärin tekemä toimenpide. Ennen hoitoa tehdään allergiatesti, jossa pieni määrä entsyymiä ruiskutetaan neulalla ranteen ihon alle. Ampiaisallergiselle hoito ei sovi. Hoidon yhteydessä voidaan käyttää pinta- tai paikallispuudutusta.

Hoidon tulokset voivat olla lähes välittömästä nähtävissä, mutta lopullista tulosta voidaan arvioida vasta aikaisintaan 14 päivän kuluttua. Suurien täyteainemäärien ja laajojen alueiden ollessa kyseessä, toimenpide voidaan tarvittaessa toistaa noin 2 viikon kuluttua. Tutustuthan myös jälkihoito-ohjeisiin. Täyteaineen poistoja ei tehdä raskaana oleville tai imettäville äideille.

Hyaluronidaasi-entsyymi voi aiheuttaa erittäin harvinaisissa tapauksissa anafylaktisen sokin, eli
vakavan allergisen reaktion. Kyseessä on hengenvaarallinen tila, jonka oireina voi esiintyä
voimakasta hengenahdistusta, hengityksen vinkunaa, yskää, nielemisvaikeutta, silmäluomien ja / tai kielen turpoamista, äänen käheyttä, vatsakipua, pahoinvointia tai ripulia. Näissä oireissa on heti hakeuduttava lähimpään päivystykseen tai soitettava 112.

Lue hyaluronidaasi jälkihoito-ohjeet kokonaisuudessaan tästä dokumentista (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Radiesse

Iho ikääntyessä se menettää sekä täyteläisyyttä että kimmoisuuttaan. Radiesse-pistoshoito korjaa tehokkaasti ihon ikääntymismuutoksia. Radiesse koostuu ihon alla tehokkaasti leviävästä ja juonteita täyttävästä geelistä, ja ihon joustavuudesta ja kiinteydestä vastaavien kollageenin ja elastiinin tuotantoa lisäävistä kalsiumkiteistä. Hoito silottaa juonteita, täyttää veltostuneita alueita ja kiinteyttää pitkäkestoisesti. Radiesse sopii erityisen hyvin iäkkäämmälle, veltostuneelle iholle.

Kasvojen alueen lisäksi Radiesse soveltuu erinomaisesti mm. kämmenselkien ja kaulan ihon hoitoon. Kun halutaan voimakasta juonteita täyttävää vaikutusta, Radiesseen voidaan yhdistää samassa hoidossa hyaluronihappotäyteaine. Hoito on lähes kivuton Radiesseen lisättävän puudutusaineen ansiosta.

Radiesse hajoaa luonnollisesti ajan kuluessa. Koska kyseessä ei ole hyaluronihaposta koostuva täyteaine, hajoamista ei voida nopeuttaa hyaluronidaasientsyymillä. Hoidon jälkeen voi esiintyä hoidetun alueen punoitusta tai mustelmia, jotka paranevat muutaman päivän – viikon aikana. Tutustuthan myös jälkihoito-ohjeisiin ja ilmoitat mielellään ajanvarauksen yhteydessä mahdollisista verenvuototaipumusta lisäävistä lääkkeistä kuten varfariini (Marevan), aspiriini sekä muut tulehduskipulääkkeet ja omega-3 rasvahapot. Radiesse-hoitoja ei tehdä raskaana oleville tai imettäville äideille.

Lue jälkihoito-ohjeet tästä dokumentista (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

UUDET HOIDOT

RRS HA Eyes

RRS HA Eyes on silmänympärysiholle tarkoitettu mesoterapiahoito. Sillä voidaan hoitaa mm. silmänalusihon tummuutta, turvotusta ja ikämuutoksia kuten silmänympärysalueen juonteita. Hoitoliuos sisältää kosteuttavan hyaluronihapon lisäksi muita tehoaineita, kuten kollageenisynteesiä lisääviä peptideja, resveratrolia ja antioksidantteja, jotka kirkastavat ja uudistavat ihoa.

Hoidossa silmänalusiho puudutetaan voiteella, jonka jälkeen liuos injektoidaan kymmeninä pieninä pistoksina ihon alle. Tehokkain tulos saadaan 3-5 kerran sarjahoidolla n. 10-14 päivän välein tehtynä. RRS HA Eyes -hoidon kiinteyttävää tehoa voidaan lisätä samanaikaisella Sylfirm X -radiofrekvenssimikroneulaushoidolla. Laitehoito tehostaa ihon kiinteytystä ja kollageenisynteesiä sekä aktiiviaineiden imeytymistä hoitoalueelle.

Hoitoon voidaan yhdistää erinomaisesti myös botuliinimesoterapia, jossa liuokseen lisätään pieni määrä botuliinia. Yhdistelmä supistaa ihohuokosia ja vähentää punakkuutta ja pieniä juonteita.

Hoidolla on hyvin vähän haittavaikutuksia, mutta mustelmia sekä hoitoalueen turvottelua voi esiintyä heti pistosten jälkeen. Hoitoa ei voi tehdä raskaana olevalle tai imettävälle, eikä hoitoalueen aktiivisen tulehduksen aikana.

Botuliinimesoterapia "mesobotox"

Botuliinimesoterapia eli ”mesobotox” hoito kirkastaa ja siloittaa ihoa vaikuttamatta lihasten toimintaan tai kasvonilmeisiin. Iho näyttää tasaiselta ja hehkuvalta. Sillä voidaan vähentää ihon rasvaisuutta ja talineritystä sekä rauhoittaa akne- ja ruusufinnitulehdusta sekä ruusufinniin liittyvää ihon punoittelua. Botuliini ei hoidossa lamaa lihaksia, vaan supistaa ihohuokosia ja vaikuttaa suoraan mm. talirauhasiin vähentäen niiden eritystä.

Hoidossa laimennettu botuliiniliuos viedään voidepuudutuksen jälkeen kymmeninä pieninä pistoksina pinnallisesti ihon alle halutulle hoitoalueelle. Hoidon voi yhdistää erinomaisesti ihon muihin mesoterapia- ja biorevitalisaatiohoitoihin: silmänalusille RRS HA Eyes ja koko kasvoille Jalupro -hoidot. Tulokset kestävät 3-5 kk. Hoitoa ei voi tehdä raskaana olevalle tai imettävälle, eikä hoitoalueen aktiivisen tulehduksen aikana. Mustelmia voi esiintyä hoidon jälkeen pistosalueilla.

Jalupro

Jalupro on kollageenisynteesiä ja ihon uudistumista tukeva biorevitalisaatiohoito. Sillä voidaan hoitaa ihon ennenaikaista veltostumista, pieniä juonteita sekä erilaisia arpia. Jalupron hoitoliuoksessa yhdistyvät kollageenin tuotantoa lisäävät aminohapot ja hyaluronihappo. Jalupro-hoidot sopivat sekä kasvoille että vartalolle.

Hoidossa iho puudutetaan voiteella, jonka jälkeen Jalupro-hoitoliuos injektoidaan kymmeninä pieninä pistoksina ihon alle. Tehokkain tulos saadaan 3-5 kerran sarjahoidolla n. 10-14 päivän välein tehtynä.

Jalupro-hoidon kiinteyttävää tehoa sekä arpikudoksen uudelleenmuokkausta voidaan tehokkaasti lisätä samanaikaisella Sylfirm X -radiofrekvenssimikroneulaushoidolla. Laitehoito tehostaa ihon kiinteytystä ja kollageenisynteesiä sekä aktiiviaineiden imeytymistä hoitoalueelle.

Hoitoon voidaan kasvojen ja kaulan alueelle yhdistää erinomaisesti myös botuliinimesoterapia, jossa liuokseen lisätään pieni määrä botuliinia. Yhdistelmä supistaa ihohuokosia ja vähentää punakkuutta ja pieniä juonteita. Botuliinin vaikutus kestää yhdellä hoitokerralla noin 3-5 kk.

Hoidolla on hyvin vähän haittavaikutuksia, mutta mustelmia sekä hoitoalueen turvottelua voi esiintyä heti pistosten jälkeen. Hoitoa ei voi tehdä raskaana olevalle tai imettävälle, eikä hoitoalueen aktiivisen tulehduksen aikana.

Beauty For You Lappeenranta

Teen esteettisiä hoitoja myös Lappeenrannassa Beauty For You:ssa. 

Uusi vastaanottoni avautuu Haminan keskustassa keväällä 2023.

Tähän saakka teen vanhusten kotikäyntejä ja esteettisiä hoitoja varauksesta toiveesi mukaan. Ota yhteyttä viestitse tai puhelimitse ja sovitaan sinulle sopiva aika!
 

Teen lisäksi etänä painonhallintalääkärin vastaanottoa ja lihavuuslääkityksen aloituksia sekä seurantaa, kysy rohkeasti lisää! Samalla saat neuvontaa ravinnosta, liikunnasta ja henkisestä hyvinvoinnista.