Tasapainoa elämään

Hyvinvointia kiireettömästi ja yksilöllisesti

Veera Niskanen on kokonaisvaltaisesti kiinnostunut ihmisen hyvinvoinnista
Hyvinvointipalvelut
Hyvinvointipalvelut

Räätälöidyt hyvinvointipalvelut

esimerkiksi hyvinvointikartoituksen perusteella, alk. 100 € + alv / tunti

  • liikuntaohjelmat
  • ravintovalmennukset
  • mindfulnessvalmennukset
  • äitiysvalmennukset
  • ryhmävalmennukset
  • luennot

Lääkärin hyvinvointikartoitus

Tunnin vastaanotto, jonka aikana käymme läpi mm. sairaushistoriasi, nykyisen elämäntilanteesi, voimavarasi ja ajankohtaiset terveys- ja hyvinvointihaasteesi sekä tavoitteesi. Saat kirjallisen hyvinvointisuunnitelman, jonka ohjeilla parannat sekä henkistä että fyysistä hyvinvointiasi. Keinot sovitetaan sinun arkeesi mahtuviksi ja sopivan kokoisiksi. Palvelu sopii erinomaisesti esimerkiksi vapaa-ajan kuntoliikkujalle, elämänmuutosprosessin tueksi, työhyvinvointia lisäämään, tai tueksi stressaavassa elämäntilanteessa. Teen sopimuksen mukaan moniammatillisesti yhteistyötä muiden hyvinvointiasi tukevien tahojen kanssa (esim. fysioterapeutti, personal trainer, urheiluvalmentaja, psykologi).
Hyvinvointikartoitus voidaan tehdä sekä lähivastaanotolla että etäyhteydellä. Hintaan sisältyy myös 15-20 min kontrollivastaanotto läsnä/etänä noin kuukauden kuluttua, jolloin kartoitamme edistystäsi ja teemme yhdessä jatkosuunnitelman.

Hyvinvointikartoituksessa saat kirjallisen hyvinvointisuunnitelman, jonka ohjeilla parannat sekä henkistä että fyysistä hyvinvointiasi. Keinot sovitetaan sinun arkeesi mahtuviksi ja sopivan kokoisiksi.

Hyvinvointipalvelut

Lisäkoulutuksena minulla ovat hyvinvoinnin parissa suoritetut personal trainerin (Trainer4You), ravinto- ja elämäntapavalmentajan (Precision Nutrition), äitiysvalmentajan (Girls Gone Strong) ja positiivisen psykologian harjoittajan (Joylla) tutkinnot. Olen valmentanut elämänmuutosasiakkaita, kuntoilijoita sekä urheilijoita aktiivisesti etänä sekä läsnä usean vuoden ajan lääkärin työni ohessa. Opiskelen parhaillaan Myötätuntopainotteisen Mindfulness -ohjaajan tutkintoa (TaitoBa) 2022-23. Minua kiinnostaa valmennustyössä eniten perehtyä jokaisen asiakkaani elämään ja sen haasteisiin sekä voimavaratekijöihin. Keskitymme niihin muutoksiin, jotka tuovat juuri sinulle eniten hyötyä ja ovat arjessasi mahdollisia. Valmennustyylini on keskusteleva ja mukautuva, ja olen valmentanut hyvin eri-ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Käytän positiivisen psykologian oppeja hyväksi valmennuksessa. Minulta saat sekä kuntosali- että kotitreeniohjelmat voiman lisäykseen, lihasmassan hankintaan, yleisen jaksamisen ja kunnon kohotukseen ja kokonaisvaltaisen harjoittelun suunnitelman eri kuntotasoille. Ravintoneuvonnassa voimme keskittyä hyvän ravitsemuksen peruspilareihin tai laskea makroravintoaineita omien tarpeidesi ja osaamistasosi mukaan. Opetan sinulle palautumista ja stressinhallintaa positiivisen psykologian ja mindfulnessin keinoin. Raskaana olevia ja synnyttäneitä äitejä ohjaan oman hyvinvoinnin huomioimisessa ja jaksamista tukevien rutiinien luomisessa ja ylläpidossa kiireisenkin perhearjen keskellä.

Uusi vastaanottoni avautuu Haminan keskustassa keväällä 2023.

Tähän saakka teen vanhusten kotikäyntejä ja esteettisiä hoitoja varauksesta toiveesi mukaan. Ota yhteyttä viestitse tai puhelimitse ja sovitaan sinulle sopiva aika!
 

Teen lisäksi etänä painonhallintalääkärin vastaanottoa ja lihavuuslääkityksen aloituksia sekä seurantaa, kysy rohkeasti lisää! Samalla saat neuvontaa ravinnosta, liikunnasta ja henkisestä hyvinvoinnista.