Sylfirm X -radiofrekvenssi-mikroneulaushoito

– kiinteyttävä kasvohoito ja monipuolinen apu ihon hoitoon

Tehokas kiinteyttävä kasvohoito ja apu koko vartalon ihon ongelmakohtiin!

Sylfirm X

Sylfirm X on markkinoiden uusin ja ainoa Dual wave -teknologiaa hyödyntävä radiofrekvenssi-mikroneulaushoito, joka hoitaa ihon ikääntymisen merkkejä, kiinteyttää ja häivyttää muun muassa pigmenttimuutoksia ja arpia. Sylfirm X -hoito uudistaa ihoa radiofrekvenssin (RF) lämpöenergian ja mikroneulauksen avulla. Hoitoa voidaan antaa kasvojen ihon lisäksi kaulan alueelle ja vartalon iholle. 

Sylfirm X mikroneulashoitolaite iholle

Tehokas uudenlainen RF-mikroneulaushoito kaikille ihotyypeille

Tuloksia jo yhdellä hoitokerralla

Hoito sisältää tuotteet hoidon aikana ja jälkihoitoon kotona

Ihoa kiinteyttävä ja uudistava vaikutus

Hoitaa punoitusta, pigmenttihäiriöitä ja arpia

Mikä on radiofrekvenssi-mikroneulaushoito ja miten hoito toimii?

Radiofrekvenssihoidon eli RF-hoidon ja mikroneulaushoidon edut yhdistävä Sylfirm X -hoito uudistaa ihoa tehokkaasti, mutta mahdollisimman turvallisesti. Perinteiseen mikroneulaushoitoon verrattuna iho palautuu ja paranee hoidosta nopeammin. Sylfirm-radiofrekvenssihoito vie pienten, mahdollisimman vähän invasiivisten mikroneulojen avulla lämpöenergiaa ihon dermikseen, jossa lämpö aktivoi muun muassa ihon omaa kollageenituotantoa. Radiofrekvenssiaallot eivät vahingoita ihoa tai sen pigmenttiä. Ihoystävälliseksi suunniteltu hoito sopii kaikille ihotyypeille. 

Sylfirm X -hoidon kiinteyttävät vaikutukset on nähtävissä heti. Hoito vaikuttaa ihon dermiksessä vielä pitkään ja tulokset näkyvätkin ajan myötä uuden kollageenin ja elastiinisäikeiden syntyessä. Hoito tekee hyvää myös ihon verenkierrolle. 

Sylfirm X esteettinen hoito iholle

Millaisia tuloksia voit odottaa Sylfirm X -hoidolta

Tehokas Sylfirm X -hoito vaikuttaa jo yhdellä hoitokerralla. Parhaat tulokset saavutetaan kuitenkin yleensä 3-5 kerran sarjahoidolla noin neljän viikon välein. Sarjahoidosta annetaan yksilöllinen suositus ihon kunnosta, hoidettavasta alueesta ja hoidon tavoitteista riippuen. 

Innovatiivinen hoito antaa näyttäviä tuloksia! Sylfirm X radiofrekvenssi-mikroneulaushoito sopii monen ihon ongelman hoitoon sekä ennenaikaisen hiustenlähdön hoitoon. Hoidon voi yhdistää myös muihin hoitoihin ja se onkin erityisen tehokas yhdistettynä Radiesse-, Profhilo- tai mesoterapiahoitoihin! Lue lisää hoidoista täältä

Uutuutena valikoimassa ASCEplus eksosomi -lisähoito Sylfirm X -hoidon yhteydessä. Eksosomit vahvistavat tehokkaasti ihoa sekä lisäävät solujen uudistumista ja itseuudistumiskykyä. Lue lisää ASCEplus eksosomihoidosta täältä.

Hoito sopii: 

 • Ihon kiinteytykseen esimerkiksi kasvojen ja kaulan alueella 
 • Juonteiden ja ikääntymisen merkkien silottamiseen
 • Punoituksen ja laajentuneiden verisuonien (couperosa, ruusufinni) hoitoon
 • Vartalon ihon ongelmakohtien kiinteytykseen ja tasoitukseen
 • Pigmenttihäiriöiden hoitoon ja tasoitukseen
 • Laajentuneiden ihohuokosten pienentämiseen
 • Ennen aikaisen hiustenlähdön hoitoon
 • Epätasaisen ihon tasoittamiseen
Sylfirm X hoito ihon pigmenttihäiriöihin

Ihon pigmenttihäiriöt

Sylfirm X hoito ruusufinniin

Punoitus, ruusufinni, couperosa

Sylfirm X hoito ihon akneen

Akne

Sylfirm X hoito ihon veltostumiseen anti-age ihonhoito

Ihon veltostuminen, juonteet, suurentuneet ihohuokoset

Sylfirm X hoito arpien hoitoon

Arvet

Sylfirm X hoito kaulan alueelle

Dekolteen alueen hoito, tuplaleuka

Tähän voisi laittaa before-after-kuvia? 

Kun tulet hoitoon

Sylfirm X -radiofrekvenssi-mikroneulaushoitoon sisältyy hoitoalueen voidepuudutus, rauhoittava ja kosteuttava kasvonaamio sekä palautumista edistävät jälkihoitotuotteet kotiin. Jälkihoito on tärkeää, joten tutustuthan ohjeisiin huolellisesti. 

 

Sylfirm X hoitolaite Veera Niskanen

Hinnasto

XXS koon alue = esim. silmänympärysalue, yksittäinen leikkausarpi 295€

XS koon alue = esim. posket tai otsa ja silmäluomet / suun ympärys ja leukalinja / yksittäiset leikkaus/raskausarvet 395€

S koon alue = esim. kasvot / kaula / dekolté / navan seutu 495€

M koon alue = esim. kasvot+kaula/dekolté / alavatsa 625€

L koon alue = esim. kasvot+kaula+dekolté / pakarat / alavatsa ja kasvot 745€

2.-3. hoitokerrat -20%, 4.-5. hoitokerrat -25%

Optimaalinen läpäisy hoidettavan ihoalueen mukaan

Lyhyt hoitoaika

Testattu ja turvallinen

Välittömät vaikutukset

Usein kysyttyä

Radiofrekvenssi on sähkövirtaa, jota ihoon lähetettäessä syntyy kitkan myötä lämpöä. Se aiheuttaa rakenteellisia proteiinien ja kollageenin muutoksia, mikä edistää haavan paranemista ja stimuloi kollageenin tuotantoa, uudistaen ihoa ja sen rakenteita.

Kyseessä on radiofrenkvenssihoidon ja mikroneulaushoidon yhdistelmä. Yhdistelmähoito on normaalia mikroneulaushoitoa tehokkaampaa ja näin myös tulosten voi odottaa kestävän pidempään. Sylfirm X käyttää innovatiivista Dual wave -teknologiaa.

Lähtökohtaisesti Sylfirm X -hoito sopii kaikille ihotyypeille. Ajanvaraus sisältää konsultaation. 

Hoito voidaan tehdä sekä kasvojen että vartalon alueelle. Sylfirm X -hoitolaitteen mikroneulojen syvyyttä voidaan säätää 0,3 mm – 4,0 mm välillä hoidettavan alueen ja sen ihon paksuuden mukaan.  

Tyypillisesti hoidettavia alueita ovat: 

 • Kasvot, kaula ja dekoltee
 • Kädet
 • Reidet ja pakarat
 • Vatsan seutu

Hoitoon sisältyy puudutusvoide hoidettavavalla ihoalueella. Uutta teknologiaa hyödyntävä Sylfirm X on mahdollisimman vähän invasiivinen radiofrekvenssi-mikroneulaushoito. Neulojen syvyys säädetään hoidettavan alueen mukaan. Hoidon aikana saattaa tuntua yleensä vähäistä ärsytystä, mutta asiakkaiden mukaan hoito ei ole erityisen kivulias.

Hoidon jälkeen iho saattaa olla herkkä ja esimerkiksi punoittaa tai turvottaa. Tämän kaltaiset ärsytysoireet ovat normaaleja ja helpottavat tyypillisesti muutaman päivän sisällä. Muistathan seurata jälkihoito-ohjeita. 

Hoitoaika on aina yksilöllinen ja siihen vaikuttaa muun muassa hoidettavan ihoalueen laajuus sekä kunto. Keskimäärin hoitoaika on n.20-30min. Hoitoaika on poikkeuksellisen nopea. Varaathan hoitokäyntiin noin tunnin, sillä alussa iho käsitellään puudutusvoiteella ja hoidon jälkeen saat rauhoittavan kasvonaamion.

Tyypillisesti 3-5 kerran sarjahoidolla noin neljän viikon välein saadaan parhaat, pitkään pysyvät tulokset. Suositeltava hoitokertojen määrä sekä hoitovälin pituus voi kuitenkin vaihdella yksilökohtaisesti.

Saavutettujen tulosten pysyvyys on yksilökohtaista ja riippuu muun muassa ihotyypistä, hoidettavasta alueesta sekä hoidon intensiteetistä. Tulokset näkyvät iholla hoidon jälkeen ajan myötä. Ne kestävät tyypillisesti 3-6 kuukautta ja aina 12 kuukauteen saakka.

Tulosten säilyttämiseksi suosittelemme ylläpitohoitoa esimerkiksi vuoden päästä.

Ehdottomasti. Laite on FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty. Laite on myös Säteilyturvakeskuksen (STUK) hyväksymä.

 • Olet raskaana tai imetät
 • Käytät isotretinoiinilääkitystä suun kautta akneen
 • Sinulla on hoitoalueella aktiivinen ihon bakteeri- tai herpestulehdus
 • Syöpähoitojen tai muiden vahvasti immuunijärjestelmää lamaavien lääkehoitojen yhteydessä
 • Sinulla on sydämentahdistin tai muu pysyvä ihonalainen lääkintälaite
 • Käytät veren hyytymistä estävää lääkitystä (konsultoi tästä lääkäriäsi)
 • Sinulla on voimakas taipumus keloidiarpiin

Hoidon jälkeen

 • Välittömästi hoidon jälkeen iho voi punoittaa, kuumottaa ja / tai kihelmöidä noin 4-6 tunnin ajan. Hoidon jälkeen saat ihoa rauhoittavan naamion ja hoitovoiteen. Kasvot voit pestä samana iltana tai seuraavana aamuna, ja meikata noin 12-24 tunnin kuluttua hoidosta.
 • Ihon kuivuutta ja karheutta voi esiintyä 1-2 viikon ajan. Saat kotiisi hoidosta paranemista edistävän hoitovoiteen, jota voit lisätä useaan kertaan päivässä, mikäli iho tuntuu kuivalta.
 • Vältä 7 vrk hoidon jälkeen vahvoja aktiiviaineita sisältäviä sekä kuorivia (mekaaninen sekä happokuorinnat) ihonhoitotuotteita, kuten AHA, BHA, retinoli, vahvat A- ja C- vitamiinivoiteet.
 • Saunomista, uimista ja hikiurheilua on hyvä välttää noin 2-3 vuorokauden ajan.
 • Auringonottoa on hyvä välttää noin 4 viikon ajan, ja iho on tärkeää suojata SPF30-50 suojavoiteella ulkoillessa.

Uusi vastaanottoni avautuu Haminan keskustassa keväällä 2023.

Tähän saakka teen vanhusten kotikäyntejä ja esteettisiä hoitoja varauksesta toiveesi mukaan. Ota yhteyttä viestitse tai puhelimitse ja sovitaan sinulle sopiva aika!
 

Teen lisäksi etänä painonhallintalääkärin vastaanottoa ja lihavuuslääkityksen aloituksia sekä seurantaa, kysy rohkeasti lisää! Samalla saat neuvontaa ravinnosta, liikunnasta ja henkisestä hyvinvoinnista.