En kort rubrik 1

Ibust rest omnimol uptaque voluptatibus mos corat imodipi. Enduntibus dolupta tasimil lacepel esent eos re sum delenimi, odi invel magnimi, aliquis magni reheniae periossus volestior adia quis erit occuptae sim con prectis alibus, est ius doluptatam evelles accusa que nestrum quatempora ipit, sum am sequodignati comnia cone dit, sed quam int ut quos esto que sequas sunt res magnihi litatet alia ditio. Itatibus, ut es dusciligenis quas earum re reperum es ex esendaeri alictatam, ium nes et qui sit ulluptam rest alia corrum rem delendist, coritati omnis doluptaqui nihil iur aut ut velecer epudantium audame

Uusi vastaanottoni avautuu Haminan keskustassa keväällä 2023.

Tähän saakka teen vanhusten kotikäyntejä ja esteettisiä hoitoja varauksesta toiveesi mukaan. Ota yhteyttä viestitse tai puhelimitse ja sovitaan sinulle sopiva aika!
 

Teen lisäksi etänä painonhallintalääkärin vastaanottoa ja lihavuuslääkityksen aloituksia sekä seurantaa, kysy rohkeasti lisää! Samalla saat neuvontaa ravinnosta, liikunnasta ja henkisestä hyvinvoinnista.